ASA Peel

U bent hier: Home » ASA Peel
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Wil je ook huidvernieuwing zonder downtime?

Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar. De huid word moe, glansloos en soms zelfs oneffen en vlekkerig. Het wordt een droge schilferende huid die niet meer zo strak aanvoelt. De huid kan geen belangrijke werkstoffen opnemen zonder dat de huid zijn overtollige dode huidcellen kwijt is en de doorbloeding gestimuleerd wordt om het transport van de stoffen te optimaliseren. Dit kan door de behandeling met de ASA peel verbeterd worden.

 

De behandeling verwijdert de dode hoorncellen die een vale huid veroorzaken. Het bindmiddel in de hoornlaag word losgemaakt en een natuurlijk peeling proces treed op. De doorbloeding wordt gestimuleerd door de ingredi├źnten, dit ervaar je tijdens de behandeling als een weldadige warmte van de huid. Na de peeling word er door middel van een op de huidaangepaste bindweefselmassage de finishing care in de huid gemasseerd. Deze bindweefselmassage zorgt ervoor dat huidcellen gestimuleerd worden,┬á maar door het gebruik van de finishing care word de huid ook weer direct gekalmeerd.

 

De huid word aangezet om weer nieuwe cellen aan te maken en de huid krijgt haar normale dikte terug. Het vochtgehalte in de huid herstelt zich, storende pigmentatie verbleekt, rimpels worden minder uitgesproken en de energie toevoer naar de huid wordt gestimuleerd. Kortom je huid ziet er na de behandeling weer jeugdig en fris uit! Als je de ASA peel in een kuurtje van drie behandelingen doet zul je versteld staan van het resultaat. Als kers op de taart is het zeker aan te raden om na deze behandeling nog 15 minuten onder de Beauty Angel de huid een extra boost te geven.

 


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01