Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753


Verbeter je huid van binnenuit met Cellics

Als drukke ondernemer met een gezin heb ik niet altijd tijd om uitgebreid te koken. Jammer, want koken doe ik erg graag. In mijn praktijk kun je vier avonden per week terecht, waardoor het me helaas vaak aan tijd ontbreekt om een maaltijd te bereiden waar alle noodzakelijke voedingsstoffen inzitten. Naast huidverbeterende behandelingen en producten, en voldoende slaap op mijn Beauty Pillow, maak ik gebruik van de huidsupplementen van Cellics. Verbeter jij je huid al van binnenuit?

Ondersteuning door Cellics

De drukte van het dagelijks leven is waarschijnlijk ook herkenbaar voor jou. Werk, gezin, vrienden, sporten: we lopen onszelf gemakkelijk voorbij. Steeds meer mensen nemen niet elke dag de tijd om uitgebreid te koken, maar daarnaast bevatten voedingsmiddelen tegenwoordig ook niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger. Je lichaam kan wel wat ondersteuning gebruiken en die ondersteuning biedt Cellics.

Herstel en opbouw van collageen

Vanaf je 30ste jaar vermindert het aantal collageenvezels in je lichaam. Die afname zorgt voor huidverslapping, rimpels en fijne lijntjes. Je cellen hebben dagelijks voedingsstoffen nodig om collageen op te bouwen en te herstellen. Het tekort aan voedingsstoffen vul je nu gemakkelijk aan met Cellics. Onderzoek door Cellics toont aan dat je lichaam orale inname van een poeder het best opneemt. Hierdoor krijg je ook geen onnodige vulstoffen binnen.

Cell Elixer

Cell Elixer is een complete anti-aging booster in poedervorm, die je makkelijk door een glas water, een sapje of een smoothie roert. De formule bevat bewezen anti-ging boosters, die klinisch en wetenschappelijk zijn onderbouwd. Neem elke ochtend bij je ontbijt één schepje van het poeder voor het beste resultaat.

Naast Cell Elixer kun je in mijn praktijk Beautysalon Delejo ook terecht voor poeders voor bescherming van de huid en hulp bij huidproblemen.

Ervaar Cellics

Ben je benieuwd naar de producten van Cellics? Bel voor meer informatie met 06 20071753.