Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753


Effectieve huidverbetering

Sinds juni 2020 werk ik met het merk Cosmedix in mijn praktijk: luxe cosmeceuticals mét het beste uit de natuur. Ik werd door een collega gewezen op het merk en het stal mijn hart na een Cosmedix VIP-dag, waarop ik zelf heb ervaren wat de producten voor je huid kunnen doen. Cosmedix combineert effectieve huidverbetering met zachte, veilige en respectvolle aandacht voor de huid. De groene, zuivere producten bieden resultaatgerichte oplossingen voor elk denkbaar huidprobleem.

Behandeling en producten

Net als bij de andere merken en behandelingen is het zeker ook bij Cosmedix van belang om salonbehandelingen te combineren met producten voor thuisgebruik voor een optimaal resultaat. Vóór de eerste Cosmedix-behandeling – inclusief de unieke Touch-massage – start je al met de producten die je huid voorbereiden op de behandeling. Hiervoor heb ik kits beschikbaar, zodat je direct aan de slag kunt met een reiniging, serum en dag/nachtcrème. Het merk werkt van level 1 tot en met 4, waarbij je per level producten gebruikt om je huidverbetering naar het volgende level te tillen.

De Cosmedix-formules zijn gebaseerd op vier principes:

  • Plantaardige actieve ingrediënten, natuurlijke kleurstoffen en 100% pure essentiële oliën.
  • Versterk de natuurlijke huidbarrière met o.a. krachtige antioxidanten, hoogwaardige aminozuren & peptides en vloeibaar kristal.
  • Vernieuw de huid met een slimmere exfoliatie met diverse molecuulformaten en retinol voor een gelijkmatige en doelgerichte werking.
  • Moleculaire zuivering voor een samenwerking met de celreceptoren, waardoor we ín de cel kunnen werken.

Ervaar Cosmedix

Ben je benieuwd wat Cosmedix voor jouw huid kan doen en wil je graag de commitment aangaan voor huidverbetering op topniveau? Bel voor een afspraak met 06 20071753.

Kijk voor meer informatie op https://cosmedixskincare.nl/.