Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753


Huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel

Dermatude Meta Therapy anti-rimpelbehandeling is het paradepaardje voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van jouw huid. Baal je van die rimpels, lijntjes en plooien in je gezicht en wil je echt resultaat? Met deze behandeling heb ik al veel klanten in mijn praktijk Beautysalon Delejo blij gemaakt. Ook jij kunt mooi en stralend ouder worden. Beloofd.

Natuurlijke huidverbetering met dubbele werking

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf met speciale serums. Een dubbele werking, dus! In jouw strijd tegen huidveroudering pakken we met deze methode niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van jouw huidveroudering aan.

Zo werkt Meta Therapy

Met Meta Therapy maak ik onzichtbare microperforaties in jouw opperhuid. Ik sluis hierbij speciale serums – ‘subjectables’ – met micronaaldjes in je huid. Deze subjectables hebben allemaal hun eigen specifieke werking. Met behulp van de naaldjes komen de actieve werkstoffen exact in de juiste cellagen terecht voor het beste resultaat. De microperforaties stimuleren het natuurlijke herstelmechanisme van je huid. Je huid produceert collageen en elastine om de microperforaties te repareren. De behandeling met naaldjes klinkt misschien pijnlijk, maar dat is het niet.

Rimpelbehandelingen

Naast de behandeling van je hele gezicht, hals of decolleté, kan ik met speciale technieken ook individuele rimpels behandelen. Dat geldt voor elke afzonderlijke rimpel. Met Dermatude Meta Therapy vult de huid zelf de rimpel van binnenuit op. Jouw huid krijgt meer volume en rimpels worden vlakker. Je huid ziet er weer jeugdig uit. Bij deze behandeling gebruik ik geen injecties en spuit ik geen fillers in. Het is een puur natuurlijk proces, waarbij je huid zelf wordt aangezet om de rimpel van binnenuit op te vullen.

Het resultaat van Dermatude Meta Therapy

  • Een stevigere huid met meer elasticiteit.
  • Verfijnde poriën.
  • Verbeterde doorbloeding van de huid.
  • Verbeterde algehele huidconditie.
  • Een jongere en frissere uitstraling.

Erkend Meta Therapy Specialist

Ben je benieuwd en wil je Dermatude Meta Therapy zelf ervaren? Dat kan alleen bij erkende Meta Therapy Specialisten die de speciale scholing gevolgd hebben bij het hoofdkantoor van Dermatude. Mijn praktijk Beautysalon Delejo is door Dermatude erkend en zowel ik als Anita zijn officieel gecertificeerd tot Meta Therapy Specialist. Bij ons heb je de garantie dat jouw behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor een optimaal resultaat.

Kijk voor meer informatie op: www.dermatude.com.