Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753


Heerlijke huidverbetering

Wil je een stevigere huid en minder lijntjes, dan nodig ik je uit om in mijn praktijk een behandeling met het apparaat Fourtec te ondergaan. De behandeling is niet alleen huidverbeterend, maar ook nog eens heerlijk om te ervaren.

Huidveroudering

Met leeftijd komt niet alleen wijsheid. Helaas zijn rimpels, lijntjes, pigmentvlekken en verslapping voor de meeste mensen ook onderdeel van het verouderingsproces. Huidveroudering houden we nooit helemaal tegen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat dit niet sneller gaat dan nodig is. Ik leg je graag kort uit hoe huidveroudering werkt, zodat je beter begrijpt waar we samen aan kunnen werken.

Hoe het werkt

De beslissende veranderingen vinden plaats in de dermis. Deze huidlaag bestaat voornamelijk uit bindweefselcellen, de zgn. fibroblasten, en bindweefselvezels uit collageen en elastine. Als je ouder wordt, maken de bindweefselcellen van de dermis steeds minder nieuw collageen aan, waardoor onvoldoende vocht in de huid wordt opgeslagen. Bovendien verliest de huid stevigheid, omdat onze ondersteunende gezichtsspieren langzamerhand wat verslappen. Met Fourtec kunnen we deze veranderingen op een natuurlijke manier aanpakken en jouw huid haar soepelheid, stevigheid en volume teruggeven. Het apparaat combineert vier technologieën voor optimale behandelresultaten.

Ervaar Fourtec zelf

Ben je benieuwd wat dit innoverende apparaat voor jouw huid kan doen, boek een afspraak en ervaar het zelf!