Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753


Huidverbetering met hannah

hannah staat voor huidverbetering. De missie van hannah sluit daarom naadloos aan op de missie van mijn praktijk Beautysalon Delejo. Ik kwam voor het eerst in contact met hannah op de beautybeurs in Utrecht, toen ik in mijn beginjaren wilde overstappen van wellness naar huidverbetering. Ik was direct onder de indruk, want daar gebeurde wat! Maar, mooie beloftes moeten zichzelf eerst bewijzen. Ik testte de producten uitgebreid om de resultaten in kaart te brengen. Na twee weken testen was ik om: dit merk doet veel voor de huid! Na 12 weken was mijn huid optimaal verbeterd. Met mijn eigen positieve ervaringen en de meetbare resultaten, wist ik dat ik met dit merk bij mijn klanten ook optimale huidverbetering kan realiseren.

hannah huidcoach

Ik ben intern opgeleid bij hannah en neem regelmatig deel aan trainingen en bijscholingen als hannah huidcoach. Inmiddels werk ik al sinds 2007 met hannah in mijn praktijk.

Hoge percentages werkstoffen

De hannah-producten bevatten hoge percentages werkstoffen die de huid verbeteren, huidproblemen oplossen en een goede huidconditie bewerkstelligen en waarborgen. In de behandelingen stem ik de kwalitatief hoogwaardige producten af op jouw huidconditie en huidbehoeften. Elke huid is uniek en daardoor is elke behandeling op maat. Ook voor thuis heeft hannah een uitgebreid assortiment aan producten afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Met deze werkwijze van behandelingen en producten op maat verbeteren en verzorgen we samen optimaal jouw huid.

hannah Skin Analyzer

We starten iedere behandeling met een uitgebreide intake. Tijdens de intake maak ik een zorgvuldige huidanalyse met de hannah Skin Analyzer. Dit apparaat meet de zuurgraad (pH-waarde), het vochtgehalte, het vetpercentage, de melanine (pigment) van jouw huid voor het juiste zonadvies en het erytheem, dat staat voor de gevoeligheid van jouw huid. Met de waardes die uit deze professionele huidanalyse rollen, maak ik een effectief behandelplan speciaal voor jouw huid. Meten = weten!

Stappenplan van een hannah-behandeling

  • Reinigen: de basis van een goede huidverzorging.
  • Peelen: het verwijderen van dode huidcellen maakt de huid zachter, gladder en verfijnt de poriën. De huid neemt werkstoffen in crèmes vervolgens beter op.
  • Stimuleren: het stimuleren van de doorbloeding zorgt ervoor dat de huidcellen zuurstof en voedingsstoffen optimaal opnemen.
  • Herstellen: het aanpakken van huidproblemen met een crème met voldoende vitamines en mineralen.
  • Beschermen: het beschermen van je huid tegen externe invloeden.

hannah Xperience

Ben je benieuwd wat hannah voor jouw huid kan doen? Ervaar de hannah Xperience, zodat je het concept beleeft en beter begrijpt. Elke huid is uniek en elke behandeling is op maat. Ontdek zelf het verschil en geef je huid een kans! Bel voor een afspraak met 06 20071753.

Kijk voor meer informatie op www.hannah.nl.