Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753


Verbeter je huid van binnenuit

Als drukke ondernemer met een gezin heb ik niet altijd tijd om uitgebreid te koken en maaltijden te bereiden waar alle noodzakelijke voedingsstoffen inzitten. Jammer, want koken doe ik erg graag. Ik probeer zo gezond mogelijk te leven en ben me bewust van alles wat ik in mijn mond stop. Je bent wat je eet, dat werkt echt zo. Naast huidverbeterende behandelingen en producten maak ik gebruik van huidsupplementen van diverse kwalitatief hoogwaardige merken. Ze vormen een onderdeel van mijn lifestyle. Verbeter jij je huid al van binnenuit?

Ondersteuning in je dagelijks leven

De drukte van het dagelijks leven is waarschijnlijk ook herkenbaar voor jou. Werk, gezin, vrienden, sporten: we lopen onszelf gemakkelijk voorbij. Steeds meer mensen nemen niet elke dag de tijd om uitgebreid te koken. Ook bevatten voedingsmiddelen tegenwoordig niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger. Je lichaam kan wel wat ondersteuning gebruiken. Ik adviseer je graag over welke ondersteuning het best aansluit op jouw wensen en behoeften.

Herstel en opbouw van collageen

Vanaf je 30ste jaar vermindert het aantal collageenvezels in je lichaam. Die afname zorgt voor huidverslapping, rimpels en fijne lijntjes. Je cellen hebben dagelijks voedingsstoffen nodig om collageen op te bouwen en te herstellen. Het tekort aan voedingsstoffen vul je nu gemakkelijk aan met huidsuppletie.

Advies over huidsuppletie

Ik kijk graag samen met jou naar jouw lifestyle en adviseer je de beste huidsuppletie die past bij jouw wensen en behoeften. Huidsuppletie is net als een huidbehandeling heel persoonlijk en gebeurt daarom altijd op maat. Ben je benieuwd en wil je meer informatie, bel met 06 20071753.