Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753

Make-up voor een natuurlijke glow

PUNE is kwalitatief hoogwaardige make-up. Alle make-upproducten zijn dierproefvrij en parabenenvrij. De PUNE make-upcollectie is samengesteld door professionele topvisagisten bij gerenommeerde fabrikanten in Italië. Met PUNE make-up creëer je een natuurlijke uitstraling met een mooie glow.

Test de make-up

Ben je benieuwd naar de make-upproducten van PUNE, kom dan langs bij Beautysalon Delejo. De uitgebreide display in de salon bevat een heel scala aan producten, die je heerlijk kunt testen. PUNE heeft producten voor het gezicht, de ogen, de lippen, kwasten en specials.

PUNE gezicht

Voor het gezicht kun je bij Beautysalon Delejo terecht voor BB Magic Cream (Beauty Balm), Loose Powder, Fixingspray, CB Cream (Correcting Balm), Primer, Highlight, Liquid Illuminizer Foundation, Compact Powder, Foundation, Concealer en Blush. Uiteraard zijn er van alle producten verschillende kleuren verkrijgbaar, afgestemd op je huidtint.

PUNE ogen

Voor de ogen heeft PUNE de volgende producten: Mascara, Oogschaduw, Eyeliner, Eyebrow Powder, Eyebrow Pencil, Eyebrow Gel, Eye Pencil en Chubby Eyestick.

PUNE lippen

Voor de lippen heeft PUNE de volgende producten: Chubby Lipstick, Lipstick, Lipgloss en Lip Liner Pencil.

Alle make-upproducten van PUNE bevatten verzorgende ingrediënten, waardoor je huid blijft ademen en je de producten ook direct na een schoonheidsbehandeling kunt gebruiken. PUNE make-up is niet schadelijk voor de huid.

PUNE kwasten

Ook zijn er diverse kwasten verkrijgbaar om de make-upproducten van PUNE aan te brengen. Denk aan een complete set met make-upkwasten, de Shading Brush, de Maxi Powder Brush, de Kabuki Brush en de Beautyblender, maar ook een Brush Cleanser en een handige etui om je make-upkwasten in op te bergen.

PUNE specials

De specials bestaan onder meer uit een Make-up Bag, een Mengpalet en diverse Cases om je kwasten in te zetten.

Waarom PUNE?

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Breed gamma aan make-upproducten
  • Verzorgende ingrediënten
  • Make-up laat de huid ademen
  • Natuurlijk uitstraling
  • Mooie natuurlijke glow
  • Probeer alle producten uit de display gratis uit
  • Creëer de gewenste look met de make-upproducten: een dagmake-up, een avondmake-up of een feestmake-up

Ervaar PUNE Make-up

Bij Beautysalon Delejo kun je de make-up van PUNE zelf ervaren na een behandeling. Verder organiseert Beautysalon Delejo jaarlijks een PUNE VIP dag voor klanten. Op die dag kun je je op laten maken door twee visagisten van het hoofdkantoor van PUNE in Maastricht. Ook geven deze topvisagisten klanten tips en tricks en tonen zij de allernieuwste producten. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de PUNE VIP dag of PUNE nu al ervaren? Bel voor een afspraak met 06 – 20071753.