Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753


Chinese geneeskunde

Gebaseerd op de Chinese geneeskunde, kun je in mijn praktijk Beautysalon Delejo ook terecht voor behandelingen met Ries Cosmetics. Samen met het huidbeeld en de huidmetingen geeft de visie vanuit de Chinese geneeskunde nog meer informatie over de huidconditie en de achterliggende oorzaken. Met mijn passie voor huidverbetering vormt Ries Cosmetics dus een prachtige aanvulling op het aanbod in mijn praktijk.

Intake met diagnosemodel Ries Cosmetics

Kom je voor een behandeling naar mijn praktijk Beautysalon Delejo, dan starten we met een uitgebreide intake. Tijdens de intake kijk ik naar je huid, voer ik een huidmeting uit met de hannah Skin Analyzer én gebruik ik het diagnosemodel van Ries Cosmetics. Dit model is een mix tussen huid-, gelaats- en tongdiagnostiek. De tong geeft een bevestiging van de oorzaak van huidproblemen die aan de buitenkant zichtbaar zijn. Immers, de huidconditie is een directe afspiegeling van het inwendige lichaam. De tong laat precies zien hoe het ervoor staat met de weerstand en vitaliteit van jouw inwendige systeem. Ook je mentale en emotionele gemoedstoestand en de werking van je organen (fysiologische processen) zijn zichtbaar op de tong.

De filosofie van Ries Cosmetics bestaat uit een totaalaanpak van behandelingen en voedingssupplementen.

Filosofie Ries Cosmetics

  • Verbeteren van het huidprobleem bij de oorzaak.
  • Ontwikkeld vanuit de filosofie dat schoonheid van binnenuit en buitenaf komt en dus van beide kanten om aandacht vraagt.
  • Gebaseerd op de Chinese geneeskunde.
  • Behandelingen Ries Cosmetics: Aesthetic Needling

Naast de producten en voedingssupplementen kun je in mijn praktijk Beautysalon Delejo terecht voor speciale Ries-behandelingen, waaronder Aesthetic Needling. Bij deze behandeling maak ik gebruik van kleine acupunctuurnaaldjes, die ik in de huidlagen zet. Dit stimuleert de doorbloeding en verhoogt de collageenproductie. De huid verstrakt en krijgt meer kleur. De gezichtsstructuur blijft behouden, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd.

Wil je weten wat Ries Cosmetics voor jouw huid kan betekenen? Maak een afspraak voor een tongdiagnose en Bel 06 20071753