Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753


Chinese geneeskunde

Ries Cosmetics is gebaseerd op de Chinese geneeskunde. Samen met het huidbeeld en de huidmetingen geeft de visie vanuit de Chinese geneeskunde nog meer informatie over de huidconditie en de achterliggende oorzaken.

Intake met diagnosemodel Ries Cosmetics

We starten elke behandeling in mijn praktijk Beautysalon Delejo met een uitgebreide intake. Tijdens de intake kijk ik naar je huid, voer ik een huidmeting uit met de hannah Skin Analyzer én gebruik ik het diagnosemodel van Ries Cosmetics. Dit model is een mix tussen huid-, gelaats- en tongdiagnostiek. De tong geeft een bevestiging van de oorzaak van huidproblemen die aan de buitenkant zichtbaar zijn. Immers, de huidconditie is een directe afspiegeling van het inwendige lichaam. De tong laat precies zien hoe het ervoor staat met de weerstand en vitaliteit van jouw inwendige systeem. Ook je mentale en emotionele gemoedstoestand en de werking van je organen (fysiologische processen) zijn zichtbaar op je tong.

Bij Beautysalon Delejo kun je ook terecht voor de thee van Ries Cosmetics, die het afvoeren van afvalstoffen stimuleert.

Filosofie Ries Cosmetics

  • Verbeteren van het huidprobleem bij de oorzaak.
  • Ontwikkeld vanuit de filosofie dat schoonheid van binnenuit en buitenaf komt en dus van beide kanten om aandacht vraagt.
  • Gebaseerd op de Chinese geneeskunde.

Wil je weten hoe het ervoor staat met jouw huidconditie en wat de achterliggende oorzaken zijn? Maak een afspraak voor een tongdiagnose en bel 06 20071753.