Bindweefsel massage

U bent hier: Home » Bindweefsel massage
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Waarom kiezen voor een bindweefsel massage?

Massage is voor veel mensen een belangrijke reden om naar een schoonheidsspecialist te gaan. Tijdens een gelaatsbehandeling wordt vaak een klassieke massage uitgevoerd, maar wat wordt er eigenlijk behalve een ontspannen gevoel nog meer met de klassieke massage bereikt? Bijna niets!

 

 

20160506034     20160506038

 

Van de bindweefselmassage wordt vaak gedacht dat het een pijnlijke massage is waarbij je niet kunt ontspannen, maar het tegendeel is waar! Een bindweefselmassage is ook heerlijk ontspannend en heeft daarnaast nog een ander voordeel. De bindweefselmassage werkt voor alle huidcondities en verbeterd de huid intensief, vooral als deze in kuurverband wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen (het onderhuids bindweefsel). Het resultaat is duidelijk zichtbare huidverbetering. Je ziet de egalisatie, glans en conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. Door de massage wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en worden verklevingen losgemaakt. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen werkstoffen uit crèmes beter worden opgenomen. De huid ziet er jonger uit en de conditie wordt verbeterd. Hierdoor worden lijntjes, rimpeltjes en littekens minder zichtbaar.

 

Bindweefselmassage is ook goed toe te passen bij acne, littekenvorming of een vale en/of vermoeide huid. De druk van de massage pas ik aan op die van jouw huid en als we verschillende behandelingen combineren gaan we samen voor een nog beter en mooier resultaat.

 


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01