Dermatude Meta Therapy

U bent hier: Home » Dermatude Meta Therapy
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Dermatude Meta Therapy

Dermatude Meta Therapy anti-rimpelbehandeling is de nieuwste behandeling voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid.

 

 

dermatude-250x102

Hoe werkt Meta Therapy

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt. Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben. De zelfherstellende eigenschap van de huid is puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.

 

Het resultaat

• Je huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit;
• Poriën worden fijner;
• Doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd;
• Algehele conditie van de huid verbeterd;
• Een jongere en frissere uitstraling.

 

Verleng de behandelresultaten van Meta Therapy. Tijdens de Dermatude Meta Therapy behandeling worden speciale serums gebruikt. Deze worden ‘Subjectables’ genoemd. De Dermatude Subjectables, met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht. Door de Meta Therapy behandeling is je huid extra ontvankelijk voor werkzame stoffen, waardoor je een nog beter resultaat bereikt. Voor optimaal resultaat, introduceert Dermatude de Dermatude Skin Care. Hiermee verleng je thuis de nawerking van de behandeling. Je hebt 1 crème nodig voor dag en nacht.

 

 

Rimpelbehandelingenresultaat_dermatude

Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces.

 

Erkend Meta Therapy specialiste

Meta Therapy mag uitsluitend uitgevoerd worden door erkende Meta Therapy specialisten die de speciale scholing gevolgd hebben bij het hoofdkantoor van Dermatude. Beautysalon Delejo is door Dermatude erkend en officieel gecertificeerd tot Meta Therapy Specialist. Wij kunnen je garanderen dat de behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor optimaal resultaat.


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01