hannah

U bent hier: Home » hannah
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Waarom hannah?

hannah_consumer_family_picture

Producten die zijn ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk stellen ieder mens in staat zijn of haar eigen huid optimaal te verbeteren en te verzorgen. De consument koopt producten bij de drogist of gebruikt producten van de schoonheidsspecialist.
Er is een groot verschil tussen consumentenproducten en hannah producten die ik als huidcoach gebruik en adviseer. Consumentenproducten hebben veelal te lage percentages werkstoffen om het probleem op te lossen of om een goede huidconditie te bewerkstelligen en te waarborgen. Als er gelijkwaardigheid zou zijn, zouden er veel schoonheidsspecialisten met de merken werken die dagelijks in de bladen en op tv te zien zijn. Ik ben huidcoach van hannah en adviseer uitsluitend hoge kwaliteit, afgestemd op de huidconditie. Gebruik je eenmaal hannah dan ontdekt je zelf het verschil. hannah bewijst daardoor zichzelf. De nieuwste ontwikkelingen zorgen ervoor dat je altijd de huidverzorging en -verbetering krijgt die afgestemd is op je huid.

 

Bij mij zul je dus nooit een standaardbehandeling krijgen. De behandelingen zijn afgestemd op je persoonlijke wensen en er zullen meerdere huidverbeteringsproducten tijdens een behandeling worden gebruikt. Hierdoor is de effectiviteit groter en als je dat eenmaal hebt ervaren wil je niets anders meer.

 

 

Meten = weten!

Er wordt eerst met behulp van de hannah Skin Analyzer een gedegen huidanalyse gemaakt. Hierbij wordt de zuurgraad (pH-waarde), het vochtgehalte en het vetpercentage van de huid gemeten. Op basis van deze professionele huidanalyse wordt een effectief behandelplan gemaakt.

Een behandeling bestaat altijd uit de volgende stappen:

 

  • Reinigen: Dit is de basis van een goede huidverzorging.
  • Peelen: Door dode huid te verwijderen wordt de huid zachter, gladder en worden poriën fijner. De huid kan de crème die daarna wordt aangebracht beter opnemen.
  • Stimuleren: Als de doorbloeding wordt gestimuleerd worden huidcellen optimaal voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.
  • Herstellen: Nu heeft je huid behoefte aan een crème waarin voldoende vitamines en mineralen zitten. Nu kunnen huidproblemen echt worden aangepakt.
  • Beschermen: Je huid staat de hele dag bloot aan invloeden van buitenaf. Belangrijk is de huid hiertegen te beschermen.

 

hannah Xperience
Om het hannah concept echt te kunnen begrijpen, moet je het gewoon beleven. Hoe de behandeling er precies uit ziet, hangt namelijk af van wie de behandeling ondergaat. Iedere huid is weer anders en heeft een andere behandeling nodig.

 

hannahcertified

Geef je huid een kans!


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01