Huidanalyse

U bent hier: Home » Huidanalyse
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Wat houdt een huidanalyse in?

SkinAnalyser_H99_2-0Meten is weten. Elke behandeling begint met het meten van het vochtgehalte, vetgehalte, pH-waarde, melanine en erytheem van de huid. Dit wordt gedaan met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op deze manier kun je zelf ook de vorderingen van je huid bijhouden. De behandeling en de productadviezen worden op de nieuwe meting aangepast, hierdoor sluiten de behandelingen en de hannah producten die je zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat je huid op een bepaald moment nodig heeft.

 

Vocht
Een vochtarme huid bindt geen lipiden (vetten) en kan hierdoor geen in vet oplosbare werkstoffen en vitaminen opnemen. De huidconditie zal dan ook niet verbeteren, hoeveel werkstoffen een crème ook bevat.

 

Vet
De huid wordt door een natuurlijk vetfilmpje beschermd tegen kou, zon en uitdroging. Zonder dit vetfilmpje kunnen huidproblemen ontstaan.

 

pH-waarde
De zuurgraad van de huid beschermt tegen bacteriën en schimmels. Als deze bescherming uit balans is, zal huidveroudering sneller gaan. Een te hoge pH-waarde kan vochttekort en eczeem veroorzaken; een lage pH-waarde kan juist acne tot gevolg hebben, of het juist verergeren.

 

Mexameter20160506046
Weet je niet welke SPF (sun protection factor) het meest geschikt is voor je huid, laat dan je huid meten met de Mexameter. Dit meetapparaat kan de hoeveelheid melanine (pigment) en erytheem (roodheid) in de huid meten en daardoor kan ik je een zonadvies op maat geven.
*Aan de hand van een meting kan de conditie van de huid worden bepaald.


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01