Beautysalon Delejo

U bent hier: Home » Huidanalyse
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Huidanalyse

De kracht van een huidanalyse

Meten is weten. Vaak zie ik al direct aan de huid wat zij nodig heeft. Mijn kennis in combinatie met speciale meetapparatuur vormen de optimale onderbouwing van de behandeling of het behandelplan voor jouw huid. Door de huid te meten, houden we samen de vorderingen van jouw huidconditie nauwkeurig bij. Hoe fijn is het dat je na een aantal behandelingen en gebruik van de producten thuis ziet aan de metingen dat er verbeteringen zijn!

hannah Skin Analyzer

We starten de behandeling daarom altijd met het meten van het vochtgehalte, vetgehalte en de pH-waarde van jouw huid. Hiervoor gebruik ik de hannah Skin Analyzer. De behandeling en de productadviezen pas ik aan op de nieuwe meting. Hierdoor sluiten de behandelingen en de producten die je zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat je huid op een bepaald moment nodig heeft.

Vocht

Het is belangrijk om een eventueel vochttekort aan te pakken om de huidconditie daadwerkelijk te verbeteren. Een vochtarme huid bindt namelijk geen lipiden (vetten) en kan hierdoor geen in vet oplosbare werkstoffen en vitaminen opnemen. Het heeft dan geen zin om dure crèmes met veel werkstoffen te gebruiken. Die werkstoffen bereiken de diepere huidlagen niet. Heeft jouw huid een vochttekort, dan vullen we dat eerst aan. Vervolgens merk je effect van de producten die je aanbrengt.

Vet

Een natuurlijk vetfilmpje beschermt de huid tegen kou, zon en uitdroging. Zonder dit vetfilmpje kunnen huidproblemen ontstaan. Samen zorgen wij ervoor dat jouw vetfilmpje in optimale conditie is.

pH-waarde

De pH-waarde staat voor de zuurgraad van je huid en beschermt je huid tegen bacteriën en schimmels. Is deze bescherming uit balans, dan veroudert de huid sneller. Een te hoge pH-waarde kan vochttekort en eczeem veroorzaken. Een te lage pH-waarde kan acne tot gevolg hebben of aanwezige acne verergeren.

Mexameter: zonadvies op maat

Met de Mexameter meet ik welke SPF (Sun Protection Factor) het meest geschikt is voor jouw huid, zodat jouw huid altijd goed beschermd is. Niet alleen in de zomer, ook in de winter is het noodzakelijk om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Met een passende SPF voorkom je huidproblemen, zoals rimpels en lijntjes, verbranding, huidveroudering en pigmentatie. De Mexameter meet de hoeveelheid melanine (pigment) en erytheem (roodheid) in je huid. Aan de hand van deze metingen geef ik je een zonadvies op maat.

Heb je interesse in een huidmeting? Maak een afspraak voor een vrijblijvende en gratis intake. Bel 06 20071753.

Lees hier de ervaring van een van mijn klanten:

“Marja onderbouwde met metingen wat mijn huid nodig had.”

Annelies Hardeman, 23 jaar, Lunteren, inkoopbeheerder interieurbouw en studente Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde

“De eerste keer dat ik bij Marja kwam, verraste ze me met haar kennis en kunde. Ik bezocht de salon, omdat ik mijn wimpers en wenkbrauwen wilde laten verven voor de vakantie. Beautysalon Delejo verscheen in de Google-zoekresultaten. Ik kampte met huidontstekingen en littekens, maar had geen hoge pet op van schoonheidsspecialisten. De huidontstekingen zijn een nare reactie door mijn auto-immuunziekte: de ziekte van Crohn. Marja nodigde me uit voor een huidmeting en een proefbehandeling. Ze onderbouwde met metingen wat mijn huid nodig had, legde goed uit wat we gingen doen en ze kwam met antwoorden. Toch bleef ik in het begin sceptisch. Na de proefbehandeling zijn we een behandelplan gestart. Al na twee behandelingen zag ik resultaat. Toen wist ik: ‘Marja is méér dan een schoonheidsspecialist’. Marja weet welke invloed mijn chronische ziekte op mijn huid heeft en wat ze wel en niet kan doen in periodes dat de ziekte actief is. Nu kan ik zelfs zonder make-up de deur uit. Mijn moeder en zus zijn inmiddels ook klant bij Marja.”

 

 


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01