LavieSage

U bent hier: Home » LavieSage
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Kies jij ook voor LavieSage?

Laviesageborder

LavieSage legt de nadruk op schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit. De LavieSage voedingssupplementen zijn ontwikkeld om je gezondheid, je huid en je huidkwaliteit te ondersteunen en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft. Omdat de producten hun zwaartepunt hebben op de huid, huidopbouw en het huidherstel worden ze nutricosmetics genoemd.

 

Hiermee is het mogelijk om de collageenopbouw daadwerkelijk te stimuleren, het bindweefsel te verstevigen en de structuur te verbeteren. De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt en is een reflectie van het functioneren van het lichaam. Gezonde en gevarieerde voeding, een gezonde stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming, vormen de voorwaarde voor een gezonde en frisse huid. De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

 

Kom eens langs om je vrijblijvend te laten adviseren. Ik heb de training en bijscholing van LavieSage gevolgd en weet welke supplementen voor jou van belang zijn.


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01