Beautysalon Delejo

U bent hier: Home » Over Delejo
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Over Delejo

Wie ben ik?

Mijn naam is Marja van Beek en ik ben de eigenaresse van Beautysalon Delejo. Delejo is een praktijk voor huidverbetering, gevestigd in Lunteren. Samen met mijn klanten boek ik geweldige resultaten, want: élke huid kan verbeterd worden. Ook jouw huid!

Ik ben mijn carrière begonnen als kapster. Nadat ik drie kinderen op de wereld had gezet, ben ik gestopt met werken om fulltime voor mijn gezin te zorgen. Dat ‘zorgen voor anderen’ zit in mijn bloed en vind ik fijn om te doen. Toen de kinderen wat ouder waren, wilde ik graag weer aan het werk. In 2005 startte ik Beautysalon Delejo.

In de eerste jaren richtte ik me vooral op wellness. Maar na 1,5 jaar haalde ik geen voldoening meer uit mijn werk. Ik wilde mensen met een probleemhuid helpen en verbetering realiseren. Ook de vraag van mijn klanten voor huidverbetering steeg. Na het volgen van vele opleidingen, trainingen en cursussen mag ik mezelf nu dé expert in huidverbetering noemen.

 

Wat je wilt weten over mij

 • Ik volg regelmatig bijscholingen en trainingen, zowel merkgericht als merkonafhankelijk.
 • Mijn kennis over de huid is altijd up-to-date.
 • Ik ben op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.
 • Sinds 2010 ben ik actief vrijwilligster voor de Stichting Look Good Feel Better (lookgoodfeelbetter.nl). De Stichting organiseert jaarlijks in de maand februari de actie ‘Geef een glimlach cadeau’. In mijn praktijk geef ik die maand vrouwen met kanker een gratis verwenmoment. Ook geef ik workshops aan kankerpatiënten bij twee ziekenhuizen.
 • Twee keer per jaar vind je me op de stand van één van mijn leveranciers, JK Nederland, tijdens de beautybeurs in Utrecht.
 • Anita is sinds 2018 mijn rechterhand in de praktijk. Ze is volledig getraind in de werkwijze van Beautysalon Delejo en volgt regelmatig merkgerichte en merkonafhankelijke bijscholingen en trainingen.
 • Ik werk onder andere met de volgende merken: hannah, Juliette Armand, HydroPeptide, Ries Cosmetics, Dermatude, Cellics voedingssupplementen, Oxygenetix huidverbeterende foundation, Lycon Wax en Beauty Pillow.
 • Je kunt bij mij onder meer terecht voor: huidanalyse, bindweefselmassage, Rimpel Reductie Therapie, ultrageluid, Beauty Angel, elektrocoagulatie, Dermatude Meta Therapy en Beautiful Lips: vollere lippen op natuurlijke wijze.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Ik werk niet met standaardbehandelingen bij mijn klanten. De behandelingen die ik uitvoer zijn op maat gemaakt voor jouw huid. Iedere huid is immers uniek en heeft haar eigen behoeften en wensen. Je bent van harte welkom in mijn praktijk, waar ik tijdens de intake eerst jouw huid bekijk en in kaart breng wat jouw huid nodig heeft. Voor iedere klant neem ik ruim de tijd, zodat jij ontspannen en in vertrouwde handen de behandeling ondergaat.

 • Ruime tijdsplanning per klant.
 • Intake met huidmeting, huid-, gelaats- en tongdiagnostiek.
 • Kom tot rust met een kopje thee, sapje en een stukje pure chocolade.
 • Behandeling op maat.

Waarom kies je voor Beautysalon Delejo?

 • Ik maak graag mensen blij en ik wil dat jij je weer zelfverzekerd voelt.
 • Ik ben een goede luisteraar, maar ook als je niet wilt praten ben je bij mij aan het juiste adres
 • Als ondernemer ben ik met veel dingen bezig, maar behandelen is wat ik het allerliefste doe.
 • Stomme vragen bestaan bij mij niet en ik geef je graag advies over jouw huid en je lifestyle.
 • Ik ben dé expert voor huidproblemen en ook jouw huid kan verbeterd worden.
 • Beautysalon Delejo hanteert ruimte openingstijden, ook in de avonden. Kijk hier voor de openingstijden.
 • Heb je vragen tussen de behandelingen door? Je mag me altijd WhatsAppen!

Waarom kies je níét voor Beautysalon Delejo?

Ik zeg regelmatig: “Voor sprookjes moet je naar de Efteling gaan, want die verkoop ik niet.” Ik vertel je altijd eerlijk wat wel en niet haalbaar is voor jouw huid. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we een samenwerking aangaan om de beste resultaten te behalen. Wil je liever eens per maand volledige ontspanning zonder huidverbetering, dan is Beautysalon Delejo niet de beste keuze voor jou.

Wat je nog meer over mij wilt weten

 • Ik houd van de zon en heb een bloedhekel aan sneeuw! Als het sneeuwt trek ik de gordijnen dicht. Wintersport is dus niet aan mij besteed.
 • Wandelen doe ik graag.
 • Ik word erg blij van een stedentrip.
 • In 2019 ben ik 30 jaar getrouwd en word ik 50!
 • Ik ben de trotse moeder van 3 kinderen. De eerste twee letters van hun namen vormen van oud naar jong de naam van mijn salon: Devin, Lecoli en Joey.
 • Lekker eten doe ik graag. Ik vind het leuk om voor grote groepen te koken en op de verjaardagen van mijn kinderen sta ik dan ook het liefst in de keuken.
 • De vrijdagavonden reserveer ik voor ‘me-time’. Samen met mijn man geniet ik dan van een kaasplankje, een portje en een wijntje.

Over Anita

Anita van den Berg (21) is sinds 2018 mijn rechterhand in de praktijk. Na een jaar stage te hebben gelopen in 2017, werkt Anita sinds februari 2018 op woensdag en drie avonden in de week. Anita is net als ik hannah huidcoach. Ze volgt regelmatig trainingen voor hannah, HydroPeptide en Dermatude en is door mij getraind in de werkwijze van Beautysalon Delejo. Anita: “Wat ik het leukst vind aan mijn werk is om samen met de klant te werken aan huidverbetering. Met name acnehuiden vind ik een mooie uitdaging. Hierbij bereik ik samen met de klant veel resultaat. Tijdens het hele proces zie ik de klant opleven. De klant straalt weer en krijgt meer zelfvertrouwen wanneer de huid rustiger wordt. Omdat je direct contact hebt met mensen en aan hun gezicht zit, ontstaat er een vertrouwensband. Klanten vertrouwen erop dat jij ze helpt en mensen helpen doe ik graag.”

Wat je nog over Anita wilt weten

 • Ik heb jarenlang twee tot drie keer per week paardgereden en paardrijles gegeven aan kinderen. Zodra ik weer wat meer tijd heb, vind je me op een paard!
 • Op dit moment train ik voor The Big Run van Stichting Hulphond, een hardloopevenement dat op 6 oktober 2019 wordt gehouden. Het merk hannah is partner van deze stichting. Die dag zet ik me samen met nog zo’n 150 hannah huidcoaches in voor dit goede doel: de opleiding en inzet van hulphonden.
 • Motorrijden is mijn passie! Mijn motorrijbewijs heb ik al, maar nu wil ik het rijbewijs voor meer vermogen. Mijn droom is om dan ook weer op de openbare weg te rijden.

Lees vooral ook deze ervaringen van enkele van mijn klanten:

“Marja is heel eerlijk en echt. Dat is soms best confronterend.”

Anna Wolf, 43 jaar, Bennekom, zelfstandig ondernemer in de meubelbranche, www.avinom.nl

“Ik ben van oorsprong Duitse en woon nu zo’n 16 jaar in Nederland. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke verzorging en ga om de week of een keer in de drie weken naar Marja. Niet vanwege huidproblemen, maar omdat ik ervan overtuigd ben dat dit preventief werkt. Op deze manier voorkóm ik juist huidproblemen, een doffe huid en huidveroudering. Toen ik net in Nederland was, heb ik zeker 20 schoonheidsspecialisten uitgeprobeerd. Er was nooit een match. Behandelingen werden afgeraffeld, er werd niet gekeken naar wat mijn huid nodig had en er was nauwelijks persoonlijke aandacht. Soms waren de salons erg vies en dan keerde ik het liefst meteen weer om. Ik ben inmiddels al jarenlang klant bij Marja en wil nooit meer anders. Zij ziet wat mijn huid nodig heeft en voert huidmetingen uit, ze werkt met goede producten die ze uitgebreid zelf test, ze is flexibel en deskundig, bespreekt precies wat we gaan doen en ze werkt hygiënisch. Wat ik ook erg fijn vind, is dat Marja heel eerlijk en echt is. Dat is soms best confronterend, maar ik waardeer die eerlijkheid enorm. Ze kan verhalen vertellen over haar vrijwilligerswerk voor kankerpatiënten die me erg raken. Daar lig ik dan soms nog een week van wakker. Of ik heb iets uitgeprobeerd met mijn huid en dat gaf geen goed resultaat. Dan zegt Marja ook dat dat geen slimme zet was. Ik ga alleen weg bij Marja als zij zegt dat ik niet meer mag komen. Geen idee wat ik dan ga doen, maar dan heb ik een groot probleem!”


“Onlangs miste ik een afspraak en dat zie ik dan meteen aan mijn huid.”

Kelly Wijk, 27 jaar, Ede, zelfstandig ondernemer stoeterij, www.stoeterijvankleef.nl

“Twee jaar geleden had ik mijn been gebroken en was mijn huid een grote verschrikking met acne en ontstekingen door de medicatie en stress. Via een vriendin kwam ik bij Marja terecht. Het was even een uitdaging om met mijn gipsbeen de trap naar boven op te komen! Door de aanhoudende stress en medicatie duurde het wat langer voordat ik resultaat zag. Na ongeveer vier behandelingen ging mijn huid er beter uitzien. Onlangs miste ik een afspraak en dat zie ik dan meteen aan mijn huid. De behandelingen en producten vind ik vrij prijzig, maar ik heb het er voor over. Marja denkt ook altijd met me mee. Ze heeft regelmatig acties op producten en behandelingen en ze geeft leuke presentjes met de feestdagen. Vorig jaar kreeg ik een hele fijne mascara cadeau!”


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01