Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753

Ik vergelijk mijn huidverzorgingsritueel met naar de sportschool gaan: een goede investering in mezelf

Marlin Petersson, 51 jaar, Bennekom

“Zo’n vier jaar geleden kwam ik via een vriendin die al klant was bij Marja terecht. Ik ga elke vijf weken naar de salon. De hele behandeling van begin tot eind geeft een gevoel van kwaliteit en zorgvuldigheid. Van de huidanalyse waar ze mee start tot het flesje water dat je na afloop krijgt om voldoende te hydrateren. Mijn huid is vrij makkelijk, ik heb geen huidproblemen, maar ik vind onderhoud erg belangrijk. Thuis gebruik ik de producten van Cosmedix. Vooral de opbouw in de reiniging, de spray voor een goede pH-waarde van je huid, de verschillende serums en crèmes zijn fijn om te gebruiken. Ik vergelijk zelf mijn huidverzorgingsritueel met naar de sportschool gaan; dat is ook gedeeltelijk onderhoud en daar train je ook niet elke keer dezelfde spieren want voor de beste resultaten wissel je liever af. Dat doe ik dus ook met mijn huidproducten. De behandelingen en producten zijn een goede investering in mezelf. Ik ga erg graag naar Marja toe en kan het iedereen aanbevelen.”

Alleen maar lof

Kim K.

“Ik ben al jaren klant bij Marja en ben superblij met haar. Ze is professioneel, heeft heel veel kennis en ervaring én heerlijke handen! Ze neemt voor elke behandeling ruim de tijd en ze is heel precies. Hydropeptide is een fijn merk met mooie resultaten. Marja is top, een aanrader!”

“Neem zelf ook de tijd om rustig te gaan liggen”

Elleke Evers, 47 jaar, Barneveld, communicatiemanager

Zo’n twee jaar geleden was ik op zoek naar een hannah huidcoach in de buurt en zodoende kwam ik bij Marja terecht. Elke acht weken ga ik naar de salon. Het liefst zou ik elke week gaan, zo fijn is het. Marja is erg vriendelijk, zorgvuldig, uitgebreid en vakkundig. Ze weet exact wat ze doet en wat je huid nodig heeft. De bindweefselmassage vind ik af en toe een beetje pijnlijk, maar dat heb ik ervoor over want het resultaat is prachtig. Marja springt er als hannah huidcoach voor mij uit. Het is heel fijn dat Marja de tijd voor je neemt, maar als tip wil ik wel meegeven dat je zelf ook die tijd reserveert. Ik heb daar wel eens gelegen terwijl ik daarna nog een afspraak had. Dan lig je niet op je gemak en dat is zonde.”

“De bindweefselmassage is een aanrader!”

Terry Smits, 66 jaar, Lunteren, gepensioneerd

“Marja neemt echt de tijd voor je en legt goed uit wat ze doet en welke producten ze gebruikt. Ik heb diverse schoonheidsspecialisten uitgeprobeerd maar vond de specialisten soms te onpersoonlijk, te jong of ze hadden geen stevige hand. Ik zocht een salon dichterbij huis, het liefst in Lunteren, en stuitte op de website van Marja. Die trok mijn aandacht, want op de website zie je al dat ze veel kennis en ervaring heeft. Ik besloot het een keer te proberen. Ik ben nu twee keer geweest en dat is erg goed bevallen. Ik ga nu met plezier elke zes weken naar Marja en kan het iedereen aanraden. Ik vind het ook mooi dat Marja zichzelf blijft ontwikkelen en altijd weer nieuwe kennis en specialisaties opdoet via cursussen. Over aanraders gesproken: de bindweefselmassage is geweldig!”

“Marja staat altijd voor je klaar”

Bep Hol, 65 jaar, Hartskamp

“Ik ben al heel lang klant bij Marja en ik ben dus ook heel erg tevreden. Voordat ik bij haar terechtkwam had ik veel last van schilfers en roodheid. Het bleek rosacea te zijn. Met de behandelingen en producten van Marja is mijn huid nu onder controle. Ik ga eens in de twee of tweeënhalve maand naar Beautysalon Delejo, soms sneller als mijn rosacea bijvoorbeeld opspeelt. Zelfs in het weekend kun je met een vraag of probleem bij haar terecht en geeft ze advies. Ze is gewoon heel erg begaan met je en dat is fijn! Daarnaast heeft ze ook nog eens een berg kennis en weet ze exact wat je huid nodig heeft; ik voel me in goede handen bij Marja. Een behandeling staat gelijk aan een middagje verwend worden. Het is heerlijk en ik kom dan helemaal tot rust, want Marja neemt alle tijd voor je.”

“Maatwerk, persoonlijke aandacht en rust”

Bregje van den Hout, 51 jaar, Bennekom, interim- en projectmanager

“Een bekende wees me zo’n vier jaar geleden op Beautysalon Delejo. Zij zei dat ze erg tevreden was over Marja en zodoende ging ik een keer naar de salon toe. Ik ben gebleven. Pas toen ik een behandeling bij Marja had ondergaan, werd ik me er opeens bewust van dat het ook heel anders kan. Dat een behandeling maatwerk kan zijn, dat persoonlijke aandacht en een ruime behandelingstijd ontzettend fijn zijn om te ervaren. Tijdens een bezoek aan Marja kom ik helemaal tot rust; het is echt even tijd voor mezelf, een rustpunt in een druk bestaan. Geen standaardbehandelingen van een uur meer voor mij. Marja kijkt naar wie er voor haar zit en wat je nodig hebt. Ze doet huidmetingen zodat ze in kan spelen op mijn huidbehoefte, nu maar ook op de langere termijn. Marja past het principe van ‘one size fits nobody’ perfect toe en ze weet exact hoe ze me helemaal in de watten kan leggen. Ik kan het iedereen die zichzelf een behandeling bij Marja gunt absoluut aanraden. En vooral de Beauty Angel, die is heerlijk om te ondergaan!”

“Bij Marja ben je in vertrouwde handen”

Brenda Koet, 68 jaar, Achterveld, gepensioneerd

“Ik ben al ruim 20 jaar klant bij Marja. We leerden elkaar kennen bij een nagelstudio waar Marja destijds hielp. Ik was niet tevreden met mijn toenmalige schoonheidsspecialiste en wilde Marja een keer proberen. Ik merkte direct het verschil: geen geaai en gedoe, maar een stevige behandeling waar er daadwerkelijk iets gebeurde met mijn huid. Daarnaast was ik onder de indruk van Marja haar kennis, haar oprechtheid en haar duidelijkheid in wat we konden bereiken met mijn huid. Ze was – en is nog steeds – erg betrokken bij de verbetering van mijn huid. Ze maakt bijvoorbeeld foto’s om de verbetering in kaart te brengen en ze voert voorafgaand aan elke behandeling een meting uit. Op de foto’s is te zien dat mijn grove poriën kleiner zijn geworden. Dat zie ik niet alleen op de foto’s, ook als ik in de spiegel kijk. Ik ben altijd blij als ik weer mag én blij als ik geweest ben. Bij Marja ben je in vertrouwde handen.”

“Marja maakt van iedere behandeling een verwenmomentje”

Mirjam Lam, 49 jaar, Ede, zorgmedewerker

“Een fijn gevoel, me-time en een onwijs lief mens: dat zijn de eerste dingen waar ik aan denk als ik denk aan een behandeling bij Marja. Ik vind het erg vervelend als een schoonheidsspecialiste opdringerig is en ik het gevoel krijg dat ik producten móét kopen. Bij Marja koop ik ook producten, maar heb ik mezelf nog nooit verplicht gevoeld om dat te doen. Marja kent haar producten en uit het hele assortiment weet ze precies dat product te pakken waar mijn huid om vraagt Marja heeft ontzettend veel kennis, leeft met je mee en geeft realistische adviezen. Als ik in haar stoel lig, wéét ik dat er een vakvrouw aan mijn huid zit die het beste met mijn huid voor heeft. Ze heeft oog voor detail wat ik erg waardeer, ze maakt van iedere behandeling een verwenmomentje en mede door de inrichting van haar salon ben ik even in een totaal andere belevingswereld.”

“Mijn huid is nu grotendeels eczeemvrij”

Michelle van de Kamp, 27 jaar, Barneveld, masseuse en acupuncturist, www.acupunctuur-mvdk.nl

“Sinds de zomer van 2022 bezoek ik Marja eens elke acht weken. Ik heb sinds mijn 16de eczeemklachten en heb daardoor veel uitgeprobeerd. Helaas niet met het gewenste resultaat. Op social media zag ik het merk hannah vaak voorbijkomen en daar was ik benieuwd naar. Via Google vond ik Marja, omdat ze onder andere hannah huidcoach is en dus met hannah werkt. Ik merkte al vrij snel verbetering. Mijn huid is rustiger, voelt fijner, steviger en dikker. Marja is echt een vakvrouw. Ze stopt veel gevoel in haar behandelingen en je merkt dat ze haar werk met passie uitvoert. Ze denkt aan elk detail, zoals de ‘gezond-voor-je-huid-smoothie’ die je krijgt bij binnenkomst. De massage is elke keer weer heerlijk en voert ze met exact de juiste druk uit. Iedereen die ik ken met huidklachten stuur ik door naar Marja. Niet alleen voor de geweldige resultaten, ook omdat je even écht in de watten wordt gelegd.”

“Marja is heel eerlijk en echt. Dat is soms best confronterend”

Anna Wolf, 43 jaar, Bennekom, zelfstandig ondernemer in de meubelbranche, www.avinom.nl

“Ik ben van oorsprong Duitse en woon nu zo’n 16 jaar in Nederland. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke verzorging en ga om de week of een keer in de drie weken naar Marja. Niet vanwege huidproblemen, maar omdat ik ervan overtuigd ben dat dit preventief werkt. Op deze manier voorkóm ik juist huidproblemen, een doffe huid en huidveroudering. Toen ik net in Nederland was, heb ik zeker 20 schoonheidsspecialisten uitgeprobeerd. Er was nooit een match. Behandelingen werden afgeraffeld, er werd niet gekeken naar wat mijn huid nodig had en er was nauwelijks persoonlijke aandacht. Soms waren de salons erg vies en dan keerde ik het liefst meteen weer om. Ik ben inmiddels al jarenlang klant bij Marja en wil nooit meer anders. Zij ziet wat mijn huid nodig heeft en voert huidmetingen uit, ze werkt met goede producten die ze uitgebreid zelf test, ze is flexibel en deskundig, bespreekt precies wat we gaan doen en ze werkt hygiënisch. Wat ik ook erg fijn vind, is dat Marja heel eerlijk en echt is. Dat is soms best confronterend, maar ik waardeer die eerlijkheid enorm. Ze kan verhalen vertellen over haar vrijwilligerswerk voor kankerpatiënten die me erg raken. Daar lig ik dan soms nog een week van wakker. Of ik heb iets uitgeprobeerd met mijn huid en dat gaf geen goed resultaat. Dan zegt Marja ook dat dat geen slimme zet was. Ik ga alleen weg bij Marja als zij zegt dat ik niet meer mag komen. Geen idee wat ik dan ga doen, maar dan heb ik een groot probleem!”

“Onlangs miste ik een afspraak en dat zie ik dan meteen aan mijn huid”

Kelly Wijk, 27 jaar, Ede, zelfstandig ondernemer stoeterij, www.stoeterijvankleef.nl

“Twee jaar geleden had ik mijn been gebroken en was mijn huid een grote verschrikking met acne en ontstekingen door de medicatie en stress. Via een vriendin kwam ik bij Marja terecht. Het was even een uitdaging om met mijn gipsbeen de trap naar boven op te komen! Door de aanhoudende stress en medicatie duurde het wat langer voordat ik resultaat zag. Na ongeveer vier behandelingen ging mijn huid er beter uitzien. Onlangs miste ik een afspraak en dat zie ik dan meteen aan mijn huid. De behandelingen en producten vind ik vrij prijzig, maar ik heb het er voor over. Marja denkt ook altijd met me mee. Ze heeft regelmatig acties op producten en behandelingen en ze geeft leuke presentjes met de feestdagen. Vorig jaar kreeg ik een hele fijne mascara cadeau!”

“Een behandeling bij Marja staat gelijk aan ‘me-time’.”

Wendy van Zijp, 50 jaar, Amersfoort, eigenaresse Nanny’s HairDo, www.haarmodenanny.nl

“Marja biedt het totaalplaatje, als persoon en als huidtherapeut. Alles klopt: de beleving, de huidverbeterende en ontspannende behandelingen, haar passie als ondernemer en up-to-date kennis, de kwalitatieve producten waar ze mee werkt en de verbluffende resultaten. Zodra ik in de stoel lig, vertrouw ik volledig op Marja. Ik ga inmiddels alweer zo’n 2,5 jaar elke vier tot vijf weken naar haar toe en gebruik de producten ook thuis. Een heerlijk dagelijks verwen moment! Voor de behandelingen plan ik een halve dag vrij en daar komt niets tussen. Ik werk hard en vind het belangrijk om mezelf dit te gunnen. Ik krijg veel complimentjes over mijn huid en zelf word ik er ook heel blij van. Zelfs als ik er een uur voor zou moeten rijden, zou ik vaste klant zijn. En die massages, die zijn werkelijk fantastisch! Een behandeling bij Marja staat gelijk aan ‘me-time’.”

“Marja keek niet alleen naar de symptomen van mijn huid, maar ook naar de oorzaak”

Aline de Bruin, 39 jaar, Veenendaal, Consulente

“Zo’n vier jaar geleden kreeg ik van een vriendin een behandeling cadeau bij Marja. Mijn huid was erg onrustig vanwege veel stress in mijn privésituatie. Marja heeft me compleet in de watten gelegd. Ze keek niet alleen naar de symptomen van mijn huid, maar ook naar de oorzaak. Ze adviseerde me een ontgiftende thee en supplementen op basis van Chinese kruiden in combinatie met producten en behandelingen. Naast dat de behandelingen heerlijk zijn om te ondergaan, is mijn huid ook ontzettend opgeknapt.

Marja verdiept zich in het huidprobleem, denkt met je mee, legt alles goed uit en ook de nazorg is perfect. Als ik tussen de behandelingen door vragen heb, kan ik haar bellen of is ze bereikbaar via WhatsApp. Mijn huid is nu gladder qua structuur, glanst meer en is veel rustiger. Ik merkte al vrij snel resultaat. Marja is niet de goedkoopste, maar de investering meer dan waard. Ik bezoek de salon eens per kwartaal en soms vaker als mijn huid daarom vraagt. Als ik een behandeling heb ondergaan, krijg ik daarna steevast complimenten op mijn werk.

Maar, wat ik zeker zo belangrijk vind: Marja heeft een goed hart en is erg attent. Toen mijn collega borstkanker had, heb ik haar ‘een glimlach’ cadeau gegeven bij Marja. Dat doet ze helemaal vrijwillig en dit – samen met haar gedrevenheid, passie en kunde – onderscheidt haar van andere schoonheidsspecialisten.”

“Mijn huid is nu vrij van acne en ik voel me een stuk zelfverzekerder”

Danine Pater, 20 jaar, Ederveen, studente Toerisme & Management

“Ik voelde me erg onzeker over mijn acnehuid toen ik voor het eerst bij Marja kwam. Mijn zus was al klant en ik mocht haar afspraak een keer overnemen. Dat was zo’n vier jaar geleden. Sindsdien ga ik regelmatig naar Marja toe. Na twee of drie behandelingen in combinatie met thuisgebruik van de producten, zag ik meteen resultaat.

Mijn huid is nu zelfs vrij van acne en ik voel me een stuk zelfverzekerder. Ik ben studente en de behandelingen bij Marja zijn best prijzig, maar vanwege de goede resultaten heb ik dat er absoluut voor over. Vrienden met huidproblemen stuur ik door naar Marja, want ik gun iedereen een mooie huid en zelfvertrouwen!”

“Marja onderbouwde met metingen wat mijn huid nodig had”

Annelies Hardeman, 23 jaar, Lunteren, inkoopbeheerder interieurbouw en studente Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde

“De eerste keer dat ik bij Marja kwam, verraste ze me met haar kennis en kunde. Ik bezocht de salon, omdat ik mijn wimpers en wenkbrauwen wilde laten verven voor de vakantie. Beautysalon Delejo verscheen in de Google-zoekresultaten. Ik kampte met huidontstekingen en littekens, maar had geen hoge pet op van schoonheidsspecialisten. De huidontstekingen zijn een nare reactie door mijn auto-immuunziekte: de ziekte van Crohn. Marja nodigde me uit voor een huidmeting en een proefbehandeling.

Ze onderbouwde met metingen wat mijn huid nodig had, legde goed uit wat we gingen doen en ze kwam met antwoorden. Toch bleef ik in het begin sceptisch. Na de proefbehandeling zijn we een behandelplan gestart. Al na twee behandelingen zag ik resultaat. Toen wist ik: ‘Marja is méér dan een schoonheidsspecialist’. Marja weet welke invloed mijn chronische ziekte op mijn huid heeft en wat ze wel en niet kan doen in periodes dat de ziekte actief is. Nu kan ik zelfs zonder make-up de deur uit. Mijn moeder en zus zijn inmiddels ook klant bij Marja.”

“Mijn huid was gevoeliger en droger door de chemo. Marja wist precies wat mijn huid nodig had.”

Joyce Giesen, 50 jaar, Amersfoort, zelfstandig ondernemer in de catering

“Door slechte ervaringen ging ik nooit meer naar de schoonheidssalon. De standaardbehandelingen die werden aangeboden deden niets voor mijn huid en van het uur was de schoonheidsspecialist een kwartier weg terwijl mijn masker introk. Zo’n vier jaar geleden kwam ik Marja tegen. Aangezien ik ouder word, vond ik het belangrijk om weer eens naar een salon te gaan. Sindsdien bezoek ik Beautysalon Delejo elke zes weken. Elke minuut dat ik daar lig, is Marja met mijn huid bezig.

Een tijdje geleden kampte ik met borstkanker. Mijn huid was gevoeliger en droger door de chemo. Marja wist precies wat mijn huid nodig had en de momenten bij haar gaven me een goed gevoel, ondanks de vervelende periode waar ik inzat. Marja is niet alleen erg kundig, maar ook betrokken en lief. Ik vertrouw mijn huid helemaal aan haar toe. Ik rijd ongeveer 25 minuten om naar Marja toe te gaan en elke behandeling geeft resultaat. Na mijn eerste bezoek kreeg ik van een buurvrouw de opmerking ‘Wat zie jij er mooi uit!’. Marja zorgt ervoor dat mijn huid straalt.”