Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753

“Onlangs miste ik een afspraak en dat zie ik dan meteen aan mijn huid”

Kelly Wijk, 27 jaar, Ede, zelfstandig ondernemer stoeterij, www.stoeterijvankleef.nl

“Twee jaar geleden had ik mijn been gebroken en was mijn huid een grote verschrikking met acne en ontstekingen door de medicatie en stress. Via een vriendin kwam ik bij Marja terecht. Het was even een uitdaging om met mijn gipsbeen de trap naar boven op te komen! Door de aanhoudende stress en medicatie duurde het wat langer voordat ik resultaat zag. Na ongeveer vier behandelingen ging mijn huid er beter uitzien. Onlangs miste ik een afspraak en dat zie ik dan meteen aan mijn huid. De behandelingen en producten vind ik vrij prijzig, maar ik heb het er voor over. Marja denkt ook altijd met me mee. Ze heeft regelmatig acties op producten en behandelingen en ze geeft leuke presentjes met de feestdagen. Vorig jaar kreeg ik een hele fijne mascara cadeau!”

“Marja is heel eerlijk en echt. Dat is soms best confronterend”

Anna Wolf, 43 jaar, Bennekom, zelfstandig ondernemer in de meubelbranche, www.avinom.nl

“Ik ben van oorsprong Duitse en woon nu zo’n 16 jaar in Nederland. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke verzorging en ga om de week of een keer in de drie weken naar Marja. Niet vanwege huidproblemen, maar omdat ik ervan overtuigd ben dat dit preventief werkt. Op deze manier voorkóm ik juist huidproblemen, een doffe huid en huidveroudering. Toen ik net in Nederland was, heb ik zeker 20 schoonheidsspecialisten uitgeprobeerd. Er was nooit een match. Behandelingen werden afgeraffeld, er werd niet gekeken naar wat mijn huid nodig had en er was nauwelijks persoonlijke aandacht. Soms waren de salons erg vies en dan keerde ik het liefst meteen weer om. Ik ben inmiddels al jarenlang klant bij Marja en wil nooit meer anders. Zij ziet wat mijn huid nodig heeft en voert huidmetingen uit, ze werkt met goede producten die ze uitgebreid zelf test, ze is flexibel en deskundig, bespreekt precies wat we gaan doen en ze werkt hygiënisch. Wat ik ook erg fijn vind, is dat Marja heel eerlijk en echt is. Dat is soms best confronterend, maar ik waardeer die eerlijkheid enorm. Ze kan verhalen vertellen over haar vrijwilligerswerk voor kankerpatiënten die me erg raken. Daar lig ik dan soms nog een week van wakker. Of ik heb iets uitgeprobeerd met mijn huid en dat gaf geen goed resultaat. Dan zegt Marja ook dat dat geen slimme zet was. Ik ga alleen weg bij Marja als zij zegt dat ik niet meer mag komen. Geen idee wat ik dan ga doen, maar dan heb ik een groot probleem!”

“Een behandeling bij Marja staat gelijk aan ‘me-time’.”

Wendy van Zijp, 50 jaar, Amersfoort, eigenaresse Nanny’s HairDo, www.haarmodenanny.nl

“Marja biedt het totaalplaatje, als persoon en als huidtherapeut. Alles klopt: de beleving, de huidverbeterende en ontspannende behandelingen, haar passie als ondernemer en up-to-date kennis, de kwalitatieve producten waar ze mee werkt en de verbluffende resultaten. Zodra ik in de stoel lig, vertrouw ik volledig op Marja. Ik ga inmiddels alweer zo’n 2,5 jaar elke vier tot vijf weken naar haar toe en gebruik de producten ook thuis. Een heerlijk dagelijks verwen moment! Voor de behandelingen plan ik een halve dag vrij en daar komt niets tussen. Ik werk hard en vind het belangrijk om mezelf dit te gunnen. Ik krijg veel complimentjes over mijn huid en zelf word ik er ook heel blij van. Zelfs als ik er een uur voor zou moeten rijden, zou ik vaste klant zijn. En die massages, die zijn werkelijk fantastisch! Een behandeling bij Marja staat gelijk aan ‘me-time’.”

“Marja keek niet alleen naar de symptomen van mijn huid, maar ook naar de oorzaak”

Aline de Bruin, 39 jaar, Veenendaal, Consulente

“Zo’n vier jaar geleden kreeg ik van een vriendin een behandeling cadeau bij Marja. Mijn huid was erg onrustig vanwege veel stress in mijn privésituatie. Marja heeft me compleet in de watten gelegd. Ze keek niet alleen naar de symptomen van mijn huid, maar ook naar de oorzaak. Ze adviseerde me een ontgiftende thee en supplementen op basis van Chinese kruiden in combinatie met producten en behandelingen. Naast dat de behandelingen heerlijk zijn om te ondergaan, is mijn huid ook ontzettend opgeknapt.

Marja verdiept zich in het huidprobleem, denkt met je mee, legt alles goed uit en ook de nazorg is perfect. Als ik tussen de behandelingen door vragen heb, kan ik haar bellen of is ze bereikbaar via WhatsApp. Mijn huid is nu gladder qua structuur, glanst meer en is veel rustiger. Ik merkte al vrij snel resultaat. Marja is niet de goedkoopste, maar de investering meer dan waard. Ik bezoek de salon eens per kwartaal en soms vaker als mijn huid daarom vraagt. Als ik een behandeling heb ondergaan, krijg ik daarna steevast complimenten op mijn werk.

Maar, wat ik zeker zo belangrijk vind: Marja heeft een goed hart en is erg attent. Toen mijn collega borstkanker had, heb ik haar ‘een glimlach’ cadeau gegeven bij Marja. Dat doet ze helemaal vrijwillig en dit – samen met haar gedrevenheid, passie en kunde – onderscheidt haar van andere schoonheidsspecialisten.”

“Mijn huid is nu vrij van acne en ik voel me een stuk zelfverzekerder”

Danine Pater, 20 jaar, Ederveen, studente Toerisme & Management

“Ik voelde me erg onzeker over mijn acnehuid toen ik voor het eerst bij Marja kwam. Mijn zus was al klant en ik mocht haar afspraak een keer overnemen. Dat was zo’n vier jaar geleden. Sindsdien ga ik regelmatig naar Marja toe. Na twee of drie behandelingen in combinatie met thuisgebruik van de producten, zag ik meteen resultaat.

Mijn huid is nu zelfs vrij van acne en ik voel me een stuk zelfverzekerder. Ik ben studente en de behandelingen bij Marja zijn best prijzig, maar vanwege de goede resultaten heb ik dat er absoluut voor over. Vrienden met huidproblemen stuur ik door naar Marja, want ik gun iedereen een mooie huid en zelfvertrouwen!”

“Marja onderbouwde met metingen wat mijn huid nodig had”

Annelies Hardeman, 23 jaar, Lunteren, inkoopbeheerder interieurbouw en studente Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde

“De eerste keer dat ik bij Marja kwam, verraste ze me met haar kennis en kunde. Ik bezocht de salon, omdat ik mijn wimpers en wenkbrauwen wilde laten verven voor de vakantie. Beautysalon Delejo verscheen in de Google-zoekresultaten. Ik kampte met huidontstekingen en littekens, maar had geen hoge pet op van schoonheidsspecialisten. De huidontstekingen zijn een nare reactie door mijn auto-immuunziekte: de ziekte van Crohn. Marja nodigde me uit voor een huidmeting en een proefbehandeling.

Ze onderbouwde met metingen wat mijn huid nodig had, legde goed uit wat we gingen doen en ze kwam met antwoorden. Toch bleef ik in het begin sceptisch. Na de proefbehandeling zijn we een behandelplan gestart. Al na twee behandelingen zag ik resultaat. Toen wist ik: ‘Marja is méér dan een schoonheidsspecialist’. Marja weet welke invloed mijn chronische ziekte op mijn huid heeft en wat ze wel en niet kan doen in periodes dat de ziekte actief is. Nu kan ik zelfs zonder make-up de deur uit. Mijn moeder en zus zijn inmiddels ook klant bij Marja.”

“Mijn huid was gevoeliger en droger door de chemo. Marja wist precies wat mijn huid nodig had.”

Joyce Giesen, 50 jaar, Amersfoort, zelfstandig ondernemer in de catering

“Door slechte ervaringen ging ik nooit meer naar de schoonheidssalon. De standaardbehandelingen die werden aangeboden deden niets voor mijn huid en van het uur was de schoonheidsspecialist een kwartier weg terwijl mijn masker introk. Zo’n vier jaar geleden kwam ik Marja tegen. Aangezien ik ouder word, vond ik het belangrijk om weer eens naar een salon te gaan. Sindsdien bezoek ik Beautysalon Delejo elke zes weken. Elke minuut dat ik daar lig, is Marja met mijn huid bezig.

Een tijdje geleden kampte ik met borstkanker. Mijn huid was gevoeliger en droger door de chemo. Marja wist precies wat mijn huid nodig had en de momenten bij haar gaven me een goed gevoel, ondanks de vervelende periode waar ik inzat. Marja is niet alleen erg kundig, maar ook betrokken en lief. Ik vertrouw mijn huid helemaal aan haar toe. Ik rijd ongeveer 25 minuten om naar Marja toe te gaan en elke behandeling geeft resultaat. Na mijn eerste bezoek kreeg ik van een buurvrouw de opmerking ‘Wat zie jij er mooi uit!’. Marja zorgt ervoor dat mijn huid straalt.”