Geef je huid een kans! Maak een afspraak: 06-20071753

Aline de Bruin, 39 jaar, Veenendaal, Consulente

“Zo’n vier jaar geleden kreeg ik van een vriendin een behandeling cadeau bij Marja. Mijn huid was erg onrustig vanwege veel stress in mijn privésituatie. Marja heeft me compleet in de watten gelegd. Ze keek niet alleen naar de symptomen van mijn huid, maar ook naar de oorzaak. Ze adviseerde me een ontgiftende thee en supplementen op basis van Chinese kruiden in combinatie met producten en behandelingen. Naast dat de behandelingen heerlijk zijn om te ondergaan, is mijn huid ook ontzettend opgeknapt.

Marja verdiept zich in het huidprobleem, denkt met je mee, legt alles goed uit en ook de nazorg is perfect. Als ik tussen de behandelingen door vragen heb, kan ik haar bellen of is ze bereikbaar via WhatsApp. Mijn huid is nu gladder qua structuur, glanst meer en is veel rustiger. Ik merkte al vrij snel resultaat. Marja is niet de goedkoopste, maar de investering meer dan waard. Ik bezoek de salon eens per kwartaal en soms vaker als mijn huid daarom vraagt. Als ik een behandeling heb ondergaan, krijg ik daarna steevast complimenten op mijn werk.

Maar, wat ik zeker zo belangrijk vind: Marja heeft een goed hart en is erg attent. Toen mijn collega borstkanker had, heb ik haar ‘een glimlach’ cadeau gegeven bij Marja. Dat doet ze helemaal vrijwillig en dit – samen met haar gedrevenheid, passie en kunde – onderscheidt haar van andere schoonheidsspecialisten.”