Beautysalon Delejo

U bent hier: Home » Ries Cosmetics
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Ries Cosmetics

Chinese geneeskunde

Gebaseerd op de Chinese geneeskunde, kun je in mijn praktijk Beautysalon Delejo ook terecht voor behandelingen met Ries Cosmetics. Samen met het huidbeeld en de huidmetingen geeft de visie vanuit de Chinese geneeskunde nog meer informatie over de huidconditie en de achterliggende oorzaken. Met mijn passie voor huidverbetering vormt Ries Cosmetics dus een prachtige aanvulling op het aanbod in mijn praktijk.

Intake met diagnosemodel Ries Cosmetics

Kom je voor een behandeling naar mijn praktijk Beautysalon Delejo, dan starten we met een uitgebreide intake. Tijdens de intake kijk ik naar je huid, voer ik een huidmeting uit met de hannah Skin Analyzer én gebruik ik het diagnosemodel van Ries Cosmetics. Dit model is een mix tussen huid-, gelaats- en tongdiagnostiek. De tong geeft een bevestiging van de oorzaak van huidproblemen die aan de buitenkant zichtbaar zijn. Immers, de huidconditie is een directe afspiegeling van het inwendige lichaam. De tong laat precies zien hoe het ervoor staat met de weerstand en vitaliteit van jouw inwendige systeem. Ook je mentale en emotionele gemoedstoestand en de werking van je organen (fysiologische processen) zijn zichtbaar op de tong.

De filosofie van Ries Cosmetics bestaat uit een totaalaanpak van behandelingen en voedingssupplementen.

Filosofie Ries Cosmetics

  • Verbeteren van het huidprobleem bij de oorzaak.
  • Ontwikkeld vanuit de filosofie dat schoonheid van binnenuit en buitenaf komt en dus van beide kanten om aandacht vraagt.
  • Gebaseerd op de Chinese geneeskunde.

Behandelingen Ries Cosmetics: Aesthetic Needling

Naast de producten en voedingssupplementen kun je in mijn praktijk Beautysalon Delejo terecht voor speciale Ries-behandelingen, waaronder Aesthetic Needling. Bij deze behandeling maak ik gebruik van kleine acupunctuurnaaldjes, die ik in de huidlagen zet. Dit stimuleert de doorbloeding en verhoogt de collageenproductie. De huid verstrakt en krijgt meer kleur. De gezichtsstructuur blijft behouden, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd.

Wil je weten wat Ries Cosmetics voor jouw huid kan betekenen? Maak een afspraak voor een tongdiagnose en bel met 06 20071753.

Lees ook de ervaring van een van mijn klanten:

“Marja keek niet alleen naar de symptomen van mijn huid, maar ook naar de oorzaak.”

Aline de Bruin, 39 jaar, Veenendaal, Consulente

“Zo’n vier jaar geleden kreeg ik van een vriendin een behandeling cadeau bij Marja. Mijn huid was erg onrustig vanwege veel stress in mijn privésituatie. Marja heeft me compleet in de watten gelegd. Ze keek niet alleen naar de symptomen van mijn huid, maar ook naar de oorzaak. Ze adviseerde me een ontgiftende thee en supplementen op basis van Chinese kruiden in combinatie met producten en behandelingen. Naast dat de behandelingen heerlijk zijn om te ondergaan, is mijn huid ook ontzettend opgeknapt. Marja verdiept zich in het huidprobleem, denkt met je mee, legt alles goed uit en ook de nazorg is perfect. Als ik tussen de behandelingen door vragen heb, kan ik haar bellen of is ze bereikbaar via WhatsApp. Mijn huid is nu gladder qua structuur, glanst meer en is veel rustiger. Ik merkte al vrij snel resultaat. Marja is niet de goedkoopste, maar de investering meer dan waard. Ik bezoek de salon eens per kwartaal en soms vaker als mijn huid daarom vraagt. Als ik een behandeling heb ondergaan, krijg ik daarna steevast complimenten op mijn werk. Maar, wat ik zeker zo belangrijk vind: Marja heeft een goed hart en is erg attent. Toen mijn collega borstkanker had, heb ik haar ‘een glimlach’ cadeau gegeven bij Marja. Dat doet ze helemaal vrijwillig en dit – samen met haar gedrevenheid, passie en kunde – onderscheidt haar van andere schoonheidsspecialisten.”

 


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01