Ries Cosmetics

U bent hier: Home » Ries Cosmetics
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Waar staat Ries Cosmetics voor?

RIES-cosmeticsNatuurlijke, resultaatgerichte huidverbetering met Ries Cosmetics. Huidproblemen verbeteren door niet het probleem maar de oorzaak van het probleem aan te pakken. Ries Cosmetics is ontwikkeld vanuit de filosofie dat schoonheid van binnenuit en buitenaf komt en dus van beide kanten om aandacht vraagt.

 

 

 

Deze visie komt niet alleen tot uiting in de cosmeticalijn, maar ook in een door Ries ontwikkelt diagnose-model. Dit diagnose-model is een mix tussen huid-, gelaats-, en tongdiagnostiek. De diagnose methode is gebaseerd op hoe het inwendige lichaam zich projecteert op het gelaat en lichaam, gecombineerd met de tongdiagnostiek. Iedere klacht die je van de buitenkant waarneemt krijgt een bevestiging van de oorzaak via het tongbeeld. We vinden de weerstand en vitaliteit van het inwendige systeem, als ook mentale, emotionele en fysiologische processen terug op de tong. De productlijn is gebaseerd op de Chinese geneeskunde, is 100 % natuurlijk, anti-allergisch, dermatologisch en dierproefvrij getest. Deze lijn is zonder toevoeging van parfums en chemische conserveringsmiddelen en bevat water uit de Middellandse zee, dit water is het meest identiek aan de vochthuishouding in onze huid.

 

Naast de producten2013-04-27-17-01-43_tong_tekening en voedingssupplementen zijn er ook speciale Ries behandelingen, waaronder Aesthetic Needling. Door het gebruik van kleine acupunctuur naaldjes, die alleen in de huidlagen worden gezet, wordt de doorbloeding naar de huid verbeterd en de productie van het collageen verhoogd. Hierdoor word de huid strakker en krijgt het meer kleur. De gezicht structuur blijft behouden en fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd.

 

De Ries Cosmetics producten en behandelingen zijn voor iedere huid en heel veel huidproblemen inzetbaar. Wil je weten wat de Ries producten voor jouw huid zouden kunnen betekenen, maak een afspraak voor een tongdiagnose.

 


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01