Ultrageluid

U bent hier: Home » Ultrageluid
Afspraak maken? Bel of App 06-200 717 53

Ultrageluid

Ultrasone golven zijn geluidsgolven. Deze golven zijn bijna niet te voelen of te horen. Tijdens het maken van een echo bij een zwangere vrouw wordt er ook gebruik gemaakt van deze golven en ze zijn absoluut veilig voor de baby. De golven veroorzaken een trilling tussen de huidcellen waardoor de huidcellen als het ware een beetje uit elkaar getrokken worden. Door gebruik te maken van de ultrasone golven, kunnen de kwalitatief hoge ingrediënten van de hannah producten doordringen tot de onderste huidlaag. Dit is iets dat met het gebruik van alleen crèmes niet mogelijk is. Het bevordert de doorbloeding van de huid en de spieren, het ontspant, vermindert pijn en heeft een gunstige invloed op het bindweefsel.

 

Ultrasone golven kunnen worden gebruikt voor huidverbetering op bijvoorbeeld een gevoelige en droge eczeemhuid en/of vale grove of slecht doorbloede (rokers-)huid. Daarnaast helpt het tegen allergieën, littekens, verklevingen, rimpels, fijne lijntjes, striae of cellulite. De huidstructuur verbetert, genezingsprocessen versnellen en er vindt een verhoogde opname van werkstoffen plaats. Huidprocessen zoals stimulering van de doorbloeding, activering van de lymfe en versteviging van het bindweefsel verbeteren aanzienlijk.

 

Door het behandelen met ultrageluid worden de ruimtes tussen de cellen wijder waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken.

 

Ultrasone golven kunnen worden gebruikt voor huidverbetering op een gevoelige, droge, eczeemhuid, vale grove of slecht doorbloede (rokers-)huid, allergieën, littekens, verklevingen, rimpels en fijne lijntjes.

Na een ultrageluidbehandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen; dit is essentieel voor de huid. De ultrageluidbehandeling zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen wordt verbeterd, de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen wordt ook verbeterd. De behandeling is geheel pijnloos en biedt een prachtig en langdurig resultaat.

 

De ultrageluidbehandeling wordt bij mij in de salon toegepast tijdens iedere hannah behandeling, maar kan ook afzonderlijk of als kuur geboekt worden. De ultrageluidbehandeling kan het gehele jaar door worden toegepast.

 

 


Contactgegevens

Beautysalon Delejo Bisschopweg 56
6741 XB Lunteren

Telefoon bereikbaar via: 06 200 717 53

Stuur uw emails naar: info@beautysalondelejo.nl

KvKnummer: 09149758

BTWnummer: NL169191990B01